AHN1222450802_22 Header bovenaan_Voor Elkaar 1440x224

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er met mijn donatie voor het Vergeten kind?

In Nederland zijn er duizenden kinderen die opgroeien in gezinnen met heftige problemen. In ruim 50.000 gevallen is de situatie zo ernstig dat ze niet meer thuis kunnen wonen. In hun jonge leven hebben ze al veel te veel meegemaakt en de trauma's laten diepe sporen na.
Jij kan eraan bijdragen dat deze kinderen weer onbezorgd kind kunnen zijn. Samen met Albert Heijn worden er eetmomenten georganiseerd voor kinderen in woongroepen om zo samen een leuke tijd te hebben.

Wat gebeurt er met mijn donatie voor Stichting Resto VanHarte?

Jouw donatie wordt ingezet voor de missie van Resto VanHarte: mensen verbinden via een heerlijk en betaalbaar diner. Op deze manier bestrijden zij eenzaamheid. Van de donaties worden ingrediƫnten gekocht en kan de operatie draaiende worden gehouden.

Wat gebeurt er met mijn donatie voor de Voedselbank?

Jouw donatie aan de voedselbank wordt omgezet in producten die geleverd worden aan de voedselbank. Deze producten gaan direct naar de gezinnen die klant zijn bij de voedselbank.

Wat gebeurt er met mijn donatie voor het Rode Kruis?

Jouw donatie aan het rode kruis wordt omgezet in een krediet op boodschappenkaarten. Met deze kaarten worden mensen in Nederland geholpen die het niet meer redden.